Apparaten en accessoires
Tomaat en Chili jam
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
1 pot
Ingrediënten
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
4727.5 mg
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Vetten
42.8 g
Vezels
14.6 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
263.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mangochutney
1j 20 menit
Geroosterde porchetta met peren en uien
12j
Tomatenketchup
1j 15 menit
Groentenbouillonpasta
45 menit
Vers pastadeeg
1j
Gefermenteerde frambozensiroop
128j 10 menit
Aardbeien curryketchup
Tanpa peringkat
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 menit
Gekruide noten
45 menit
Tomatenmannetjes
Tanpa peringkat
Curryketchup
30 menit